Trwa ładowanie...
d1cyfca
Podhalańska kwaśnica

Podhalańska kwaśnica

Kwaśnica to klasyczna zupa rodem z Podhala. W Zakopanem trwają X Europejskie Targi Produktów Regionalnych, gdzie najlepsi kucharze gotują ten góralski specjał. Sekretem dania jest dobór składników najwyższej jakości.

Jest przepis na dobrą To znaczy prRozwiń

Transkrypcja:

Jest przepis na dobrą To znaczy przede wszystkim tak najważniejsze jest najważniejsza Musi być Ukiszona nieuk Bez dodatku I tak My mamy kapustę którą robiliśmy sami Wiedząc o tym że będziemy to go to Wcześnie Na pewno dobra jakość mięsa nie czyli tej Podhalańskiej baraniny naszej tutaj Bardzo ważne też jest serce które w Gotowanie Mamy kwaśnicę na 600 litrów ile trzeba produktów poszczególnych żeby ją przygotować świat potrzebujemy gdzieś 50 l Kapusty potrzebujemy żebra wędzone Boczek cebula Przyprawy na liczby po 15 kg W cebuli z 10 kg Żeberek wędzonych Boczku z 5 kg Sporą ilość przy Liść laurowy ziele angielskie Sól Ziemniaków No myślę że będziemy potrzebowali tz30 Gotowanie kwaśnicy na 600 l Różni się czymś od takiego zwykłego gotowania w do Oczywiście że się różni Wszystkie czasy Przede wszystkim sposób gotowa Tutaj gotujemy na ogniu Drewno Z drewnem opalany Gotujemy Już coraz mniej Jak długo taka kwaśnicę nasza No jest to kilka go Gotowania nowy Gotujemy z Gotować 7:00 rano 14 Skończymy będzie Częstochowa
d1cyfca
d1cyfca
Więcej tematów